KARRIÄRCOACHNING

Tjänsten passar för dig som känner att du har fastnat i din arbetssituation och önskar hjälp att komma vidare till något nytt.

Karriärcoachning

För dig som söker nytt jobb eller utbildning

Vi vet att det kan vara frusterande att söka nytt jobb. Vissa perioder är det jättekul och det finns mycket intressanta tjänster att söka, medans andra perioder går segt och de positiva återkopplingarna ekar tomt.

Vi vet också att oavsett längd på din arbetslivserfarenhet, kan det vara svårt att hänga med i nya krav som arbetsgivare har i ansökningsprocessen, eftersom det ständigt kommer nya krav och önskemål på vad du ska ha med i din ansökning.

Nu erbjuder vi Karriärcoachning, för att underlätta för dig i ansökningsprocessen till ett nytt jobb, oavsett tidigare erfarenheter, kunskaper och mål.

Vår tjänst Karriärcoachning innebär stöd i sökandet efter ett nytt jobb eller utbildning, oavsett om du behöver hjälp med ditt CV, intervjuträning eller allmän rådgivning etc.

Kontakta oss på 076 – 009 15 09 eller info@jobbkompaniet.com, så ser vi över vilket stöd som skulle passa dig och din situation bäst.

Pris: 650kr/h

Vi erbjuder bland annat hjälp med:

rådgivning

Vi erbjuder rådgivning med tips, stöd och idéer på hur du ska komma vidare i ditt sökande.

motiverande samtal

I stödet Motiverande samtal, får du samtala med en coach utbildad inom Motiverande samtal. Här får du hjälp med att stärka din motivation. Passar för dig som känner att du har tappat motivationen helt, håller på att bli omotiverad i din situation alternativt behöver hjälp att hålla motivationen uppe.

VÄGLEDNING

För dig som är osäker på vad du vill göra i framtiden, kan vägledning vara rätt stöd för dig. Här får du tips och idéer på olika alternativ som kan passa dig.

Cv

Vi granskar, skapar och översätter CV:n, anpassat efter de jobb du söker och din personlighet.

Personligt brev

Vi granskar, skapar och översätter personliga brev anpassat till specifika jobb.

intervjuträning

Vi anpassar intervjuträning utifrån ditt behov, oavsett om du behöver stöd inför digitala eller fysiska intervjuer, intervjufrågor och svar.

KARTLÄGGNING

Kartläggning innebär att vi tillsammans gör en karta över dina svagheter, styrkor, egenskaper, kompetenser, erfarenheter, mål etc, för att du ska få bättre självkännedom och lättare kunna hitta vilka yrken som skulle passa dig.